| En Korkunç Rüyalarınız | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
gencluk Alışmaya Çalışan Üye
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 28 Nerden : ÇaNaKkLe Sitemizi Nasıl Buldun..xD : süper En Sevdiğin Sanatçı...(: : Hepsi,avril,Amy Winehose,şebnem ferah... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: En Korkunç Rüyalarınız Perş. Kas. 06, 2008 9:33 pm | |
| Gödüğünüz en korkunç rüyayı anlatın.
En son gencluk tarafından Perş. Kas. 06, 2008 9:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
-LiEnA-
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Sitemizi Nasıl Buldun..xD : SPr!!! En Sevdiğin Sanatçı...(: : Vanessa Hudgens Ruh Halin : Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: En Korkunç Rüyalarınız Perş. Kas. 06, 2008 9:38 pm | |
| valla bikere geçen senemi ne bayağı bi korkmuştum (benim köpekbalığına karşı büyük bir fobim var da ) böyle kankilerim izabel, anuş, karin, nora fln beraber denizdeyiz botla geziyoruz... Birden beyaz bir köpekbalığının bize yaklaştığını görüyoruz... ben çığlıklarla karışık ağlıyorum tabi... k.balığı bizim botu deviriyo... kocaman ağızını açıp bize dişlerini gösteriyo ve... devamını bilmiyorum o anda çığlık atarak uyanmıştım (ateşimde çıkınaca kabuslar görüyorum ateşimin etkisi olmuş bu korkunç hikayeme... ) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 28 Nerden : ÇaNaKkLe Sitemizi Nasıl Buldun..xD : süper En Sevdiğin Sanatçı...(: : Hepsi,avril,Amy Winehose,şebnem ferah... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: Geri: En Korkunç Rüyalarınız Perş. Kas. 06, 2008 9:43 pm | |
| şuanda korkunç gelmiyor ama kimbilir görünce o rüyayı nasıl olurdu. | |
|
| |
-LiEnA-
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Sitemizi Nasıl Buldun..xD : SPr!!! En Sevdiğin Sanatçı...(: : Vanessa Hudgens Ruh Halin : Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: En Korkunç Rüyalarınız Perş. Kas. 06, 2008 9:46 pm | |
| görüntü feciydi bide fobim falan fena olmuştum anlattım izabele manyak diyo bir sen ağlamaya başlasan balık kaçardı ama o anda dalgada geçemiyorum ertesi gün rüya yüzünden bayağı bi gülmüştük:D:D | |
|
| |
яєтαℓιѕтѕ'ρυ
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 29 Nerden : çanakkale Sitemizi Nasıl Buldun..xD : süprr xD En Sevdiğin Sanatçı...(: : Hayko Cepkin Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: Geri: En Korkunç Rüyalarınız Perş. Kas. 06, 2008 10:05 pm | |
| çabuk şarkı sözlerinde emineme girin ve okuyun lütfen çok ilginç bilgiler yazdım | |
|
| |
~zanessa~
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 31 Nerden : "Dünya -" Sitemizi Nasıl Buldun..xD : süper XD En Sevdiğin Sanatçı...(: : vanessa hudgens Ruh Halin : Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: En Korkunç Rüyalarınız Cuma Kas. 07, 2008 5:51 pm | |
| bu rüyayı göreli baya olmuştu..2 sene önce falan...bnm için çok korkunçtu hala unutamıyorum.... Dedem yeni ölmüştü....dedemi çok sewerdim oda bni çok sewerdi hatta ayrılmazdık.... dedem öldüğünde çok kötü olmuştum..... dedimin rüyalalrıma gelmesini istiyorsum.... her seferinde çok ii görürdüm dedemi.. ama onu gördüğüm son rüyam tam bi kabustu.... üzerindeki beyaz albisyle elini bana uzatmıştı çok korkmuştum sanki dededm değildi.... bana elini öle ısrarla uzatıyodu ki uyandığımda ağladığımı hatırlıyordum... çok korkmuştum...2 gün etkisinden çıkamamıştım.... kabus gibi olmaya bilir ama o an neler yaşadığımı bi ben bilirim... | |
|
| |
imprecation " öѕqє.χ∂ ~●
Mesaj Sayısı : 277 Yaş : 28 Nerden : Sonsuz KaranLıktan... Sitemizi Nasıl Buldun..xD : SpRrrrr ...(: Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: En Korkunç Rüyalarınız Cuma Kas. 07, 2008 7:52 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: En Korkunç Rüyalarınız Cuma Kas. 07, 2008 7:59 pm | |
| | |
|
| |
~zanessa~
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 31 Nerden : "Dünya -" Sitemizi Nasıl Buldun..xD : süper XD En Sevdiğin Sanatçı...(: : vanessa hudgens Ruh Halin : Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: En Korkunç Rüyalarınız C.tesi Kas. 08, 2008 1:38 pm | |
| saolun canlarım... | |
|
| |
| En Korkunç Rüyalarınız | |
|