imprecation " öѕqє.χ∂ ~●
Mesaj Sayısı : 277 Yaş : 28 Nerden : Sonsuz KaranLıktan... Sitemizi Nasıl Buldun..xD : SpRrrrr ...(: Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: RepLikLer ...' Cuma Ekim 03, 2008 6:19 pm | |
| amerikan: Hey dostum burda bir problem mi var ? türk: Noluyo lan burda ?
amerikan: nasıl gidiyor mike turk: Nabıyon Lan
amerikan: korkarim seni öldüreceğim turk: salavat getir lan
amerikan: hey steve , neden kendine bir icki koymuyosun turk: la suleyman , kap iki bira gel bakim hemen
amerikan: lanet olsun sana christine ! turk: allah belani versin nurcan !
amerikan: tanri askina brad kes sesini artik. turk: allahim sabir ver, sus lan yeter
amerikan: help me please.. turk: baksana lan !!
amerikan: ne derler bilirsin jack , hayat beklenmedik suprizlerle doludur turk: valla oglum bi soz var hani , kaderde varsa duzulmek neye yarar uzulmek amerikan: hey jery gel pizza ye dostum.. turk: jery gel lan buraya mis gibi menemen yaptik
amerikan: fbi.. bir kac soru sorabilirmiyim? turk: polisim ben nerdeydin lan dun esek?
amerikan: (ses cikarmadan el i$aretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun turk: daliyoruz haydaaaaaaaaa !!!
En son | ßLackanqeL ~* tarafından C.tesi Ekim 11, 2008 8:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| ZanesSa ~* ~~ ρι¢кρσ¢кéт ●
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 28 Nerden : {/\}Adres Yok...!!! Sitemizi Nasıl Buldun..xD : züperrr:D En Sevdiğin Sanatçı...(: : zac efron ROBET PATTİNSON Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: RepLikLer ...' Perş. Ekim 09, 2008 7:13 pm | |
| amerikan: korkarim seni öldüreceğim turk: salavat getir lanayy burda koptum jnm çok güzel bebem paylaşımın için çok tşklr | |
|
#.eyз_ Catlak Olabilirim Belki Hafiften
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Sitemizi Nasıl Buldun..xD : GséL Tabikié En Sevdiğin Sanatçı...(: : Tom-JosH xLL Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: RepLikLer ...' Salı Ekim 14, 2008 6:44 pm | |
| | |
|
imprecation " öѕqє.χ∂ ~●
Mesaj Sayısı : 277 Yaş : 28 Nerden : Sonsuz KaranLıktan... Sitemizi Nasıl Buldun..xD : SpRrrrr ...(: Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: RepLikLer ...' Salı Ekim 28, 2008 10:04 pm | |
| YorumLardan sonra dewam edicem kendim yazıorum Haberiniz olsun xD... | |
|