| Üstteki Kişi Hakkında Yorum Yap xD | |
|
+3тяαиqυιLιzε_ | ZanesSa ~* imprecation 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
яєтαℓιѕтѕ'ρυ
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 29 Nerden : çanakkale Sitemizi Nasıl Buldun..xD : süprr xD En Sevdiğin Sanatçı...(: : Hayko Cepkin Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: Geri: Üstteki Kişi Hakkında Yorum Yap xD Salı Kas. 04, 2008 10:19 pm | |
| yha bn şaka demiştim yhaaaaaaaaa amaaaann sizdenmi korkcam aşqum kurtarırım bni hee aklıma gldide şu anda sevgilim yoqqi bittim bn | |
|
| |
| ZanesSa ~* ~~ ρι¢кρσ¢кéт ●
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 28 Nerden : {/\}Adres Yok...!!! Sitemizi Nasıl Buldun..xD : züperrr:D En Sevdiğin Sanatçı...(: : zac efron ROBET PATTİNSON Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kişi Hakkında Yorum Yap xD Salı Kas. 04, 2008 10:22 pm | |
| zuahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha yaşasın kötülük berke biz bu arada kabgamıza diğer geyik bölümünde devam edelim yalnış yerdeyiz | |
|
| |
imprecation " öѕqє.χ∂ ~●
Mesaj Sayısı : 277 Yaş : 28 Nerden : Sonsuz KaranLıktan... Sitemizi Nasıl Buldun..xD : SpRrrrr ...(: Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kişi Hakkında Yorum Yap xD Çarş. Kas. 05, 2008 7:23 pm | |
| Nazife Sohbet yerine döndürmüşünüz Herneyse Nazife <33 ösqe Seviyorum seni ! | |
|
| |
| ZanesSa ~* ~~ ρι¢кρσ¢кéт ●
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 28 Nerden : {/\}Adres Yok...!!! Sitemizi Nasıl Buldun..xD : züperrr:D En Sevdiğin Sanatçı...(: : zac efron ROBET PATTİNSON Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kişi Hakkında Yorum Yap xD Çarş. Kas. 05, 2008 7:52 pm | |
| - ösqe.xD demiş ki:
- Nazife Sohbet yerine döndürmüşünüz
Herneyse Nazife <33 ösqe Seviyorum seni ! berkeyle kavgalarımızı biliyorsun bende seni çok seviyom dert oratağım yoldaşım=)) | |
|
| |
~zanessa~
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 31 Nerden : "Dünya -" Sitemizi Nasıl Buldun..xD : süper XD En Sevdiğin Sanatçı...(: : vanessa hudgens Ruh Halin : Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Üstteki Kişi Hakkında Yorum Yap xD Perş. Kas. 06, 2008 6:03 pm | |
| çoks eqer... bitanem bnm.....xd | |
|
| |
gencluk Alışmaya Çalışan Üye
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 28 Nerden : ÇaNaKkLe Sitemizi Nasıl Buldun..xD : süper En Sevdiğin Sanatçı...(: : Hepsi,avril,Amy Winehose,şebnem ferah... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: Geri: Üstteki Kişi Hakkında Yorum Yap xD Paz Kas. 30, 2008 12:00 am | |
| | |
|
| |
imprecation " öѕqє.χ∂ ~●
Mesaj Sayısı : 277 Yaş : 28 Nerden : Sonsuz KaranLıktan... Sitemizi Nasıl Buldun..xD : SpRrrrr ...(: Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kişi Hakkında Yorum Yap xD Paz Kas. 30, 2008 7:58 pm | |
| Siteden önce hiç konuşmuyodum onunla Ne bileyim sınıf zaten kalabalık onunla konuşmaya zaman bulamıyordum ama siteyi kurunca artık daha sık konuşuyoruz va ona şu ismi verdim " gençlük" gerçek ismi elif ama ben ona takma ismiyle hitap ediyorum bu kadar yeter... yorumlarınızı bekliyorum xD | |
|
| |
gencluk Alışmaya Çalışan Üye
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 28 Nerden : ÇaNaKkLe Sitemizi Nasıl Buldun..xD : süper En Sevdiğin Sanatçı...(: : Hepsi,avril,Amy Winehose,şebnem ferah... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: Geri: Üstteki Kişi Hakkında Yorum Yap xD Paz Kas. 30, 2008 8:09 pm | |
| dediği gibi fazla konuşmazdık ben gıcık olsam bile bana genclük der rock müziği sever(bildiğim kadarıyla)(özquu.xD) | |
|
| |
| Üstteki Kişi Hakkında Yorum Yap xD | |
|