imprecation " öѕqє.χ∂ ~●
Mesaj Sayısı : 277 Yaş : 28 Nerden : Sonsuz KaranLıktan... Sitemizi Nasıl Buldun..xD : SpRrrrr ...(: Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Hande Yener - Romeo Remix [ çok komik ] Paz Kas. 09, 2008 3:30 pm | |
| Köy hiç yok gibi Uzak kesimden soğuk gibi Sürüyü otlatıyordum yanlızdım çiçeklerr çimenleeer Sonra sen geldin arkasından ineklerinn Pala bıyıkların vardı şalvar giymiştin Dedin ki ben Hamido gerçek sürünün çobanı Çobanlık bitti topla pılını pırtınıı
Kavga eder döver beni Hamido Hamido Hamido Hamido Akşama kadar kovalar beni Hamido Hamidoo Hamidoo
Hoşuma gitti koyayım dedim ...ds:
En son ösqe.xD tarafından Cuma Kas. 14, 2008 7:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
gencluk Alışmaya Çalışan Üye
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 28 Nerden : ÇaNaKkLe Sitemizi Nasıl Buldun..xD : süper En Sevdiğin Sanatçı...(: : Hepsi,avril,Amy Winehose,şebnem ferah... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: Geri: Hande Yener - Romeo Remix [ çok komik ] Paz Kas. 09, 2008 7:15 pm | |
| güzel hhahahahahhah komikmiş. | |
|
molekula
Mesaj Sayısı : 38 Sitemizi Nasıl Buldun..xD : ZüpPer .. En Sevdiğin Sanatçı...(: : ----- Kayıt tarihi : 19/10/08
| Konu: Geri: Hande Yener - Romeo Remix [ çok komik ] Paz Kas. 09, 2008 10:05 pm | |
| çok komik ya abi koptum yani | |
|
#.eyз_ Catlak Olabilirim Belki Hafiften
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Sitemizi Nasıl Buldun..xD : GséL Tabikié En Sevdiğin Sanatçı...(: : Tom-JosH xLL Kayıt tarihi : 28/09/08
| |
imprecation " öѕqє.χ∂ ~●
Mesaj Sayısı : 277 Yaş : 28 Nerden : Sonsuz KaranLıktan... Sitemizi Nasıl Buldun..xD : SpRrrrr ...(: Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Hande Yener - Romeo Remix [ çok komik ] Ptsi Kas. 10, 2008 6:14 pm | |
| Evtt .. Zaten Us'tan aldım ..(: | |
|